CRIB

CRIB Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 650 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij CRIB. Meer weten? Ontdek meer

9 feb 2022 om 9:43 Food is 10/10 but the delivery is shocking. The app tells you they deliver but they never show up. You call 10 times to try to cancel your order but they never pick up.
2 feb 2022 om 21:39 I did not recieve my order. App said it was delivered. Called but no answer. Hungry.
24 jan 2022 om 21:56 Took 90 minutes for delivery. Called the restaurant after 1 hour as tracking said food was at my door for 25 minutes. They were still preparing the order. Food was barely warm when it arrived. Ribs were tough.
23 jan 2022 om 20:19 Eten was warm, maar de ribs waren niet heel mals en ook niet goed van smaak. Ik vond geen verschil proeven tussen de normale en de spicy’ Kon me herinneren dat de ribs voorheen beter van smaak waren en malser. Jammer! Misschien ooit nog eens proberen
22 jan 2022 om 14:06 They forgot a part of my order... Food wasn't super warm and was very different than the last I ordered even though it was the same products in the order.
21 jan 2022 om 0:08 Kwam super snel. Eten is zo lekker bij Crib. De frietjes zijn rustiek, met schill gefrietuurd. Een van mijn favoriete. Mijn enige kwalm is dat de spicy ribs, hoewel lekker, niet spicy zijn.
19 jan 2022 om 16:54 Goed verpakt en lekker, maar niet heel warm meer. Bezorging 75 minuten.
18 jan 2022 om 22:01 Really great food! Well prepared and delivered hot and steamy :-) Will order again.
12 jan 2022 om 20:00 Bezorger wilde het niet meteen leveren.
11 jan 2022 om 20:11 Food was largely tasteless, and it’s odd to put cucumbers on a burger
4 jan 2022 om 22:05 Voor mij fijn service ik ben tevreden
3 jan 2022 om 22:37 Burger was rauw, erg lang gewacht op mijn eten bestelling werd pas na 1:30 min geleverd. Vaker gebeld naar de zaak steeds was die onderweg. Niet meer bestellen hier!